Dodatne informacije za potnike

Načrtovanje poti z Google zemljevidi

S katero linijo pridem do cilja, koliko časa potrebujem, da pridem do cilja in koliko stane potovanje?

Za načrtovanje poti uporabite Načrtovanje poti z Google zemljevidi.

Na levi vidite napotke za potovanje, čas potovanja in znesek, ki ga je potrebno plačati; na desni (v zemljevidu) pa vidite izrisano oziroma predlagano pot od A do B.

Točki A in B lahko nato z miško tudi premikate in na ta način poiščete še druge kombinacije potovanja iz drugih startnih in do drugih ciljnih točk.

Če želite, si lahko ogledate tudi Shemo linij LPP in Shemo območij LPP.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.