Poletne vozovnice

Spoštovani dijaki, študenti in udeleženci izobraževanja odraslih,

v preteklem šolskem letu se vam je poletna vozovnica, ki je veljala do 5.9.2017, na vašo kartico Urbana oziroma IJPP naložila v juliju preko validatorjev na avtobusih. Po vsej verjetnosti bo tudi letos tako, potrditev izvedbe še čakamo.

Osnovnošolci, dijaki, študenti in udeleženci izobraževanja odraslih, ki niste v IJPP sistemu, vam pa se bo poletna mestna vozovnica zapisala na kartico Urbana že takoj ob nakupu mesečne mestne vozovnice za junij na prodajnih mestih Urbane.

Kako veste, če ste v IJPP sistemu? Na kartici Urbana imate na hrbtni strani nalepko IJPP ali logotip IJPP ali pa imate kartico IJPP.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.