"Prevoz na klic" na Škofljici

V občini Škofljica se je 31.1.2020 zaključilo testno obdobje, v katerem je bila na voljo storitev »Prevoz na klic«, ki je povezovala naselja okoli Škofljice s krajevnim središčem.

Od 1.2.2020 ni več mogoče potovati z omenjeno storitvijo.

_

EVROPSKI PROJEKT PREIPHERAL ACCESS - INTERREG SREDNJA EVROPA

Pilotni projekt »Prevoz na klic na Škofljici« je del evropskega projekta Peripheral Access, sofinanciranega s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj znotraj programa Interreg Srednja Evropa. Nosilca projekta sta Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR)  in Občina Škofljica. Trajanja projekta: od 2.12.2019 do 31.1.2020.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.