Rekreativno kolesarjenje

Kolesarske skupinske vožnje ali LPP - jeve runde

Za kolesarske navdušence pripravljamo razne aktivnosti, tako za malo bolj pripravljene kot za družine in ostale.

Dne 01. aprila 2018, ob 16. uri, začnemo s kolesarskimi vožnjami, ki jih bomo poimenovali LPP-jeve skupinske vožnje, oziroma t.i. LPP-jeve runde.

Zbirno mesto bo vsako soboto, ob 16. uri, na parkirišču Rotar v Podsmreki. Oziroma po dogovoru, sledi objavam na FB in na emailu društva.

Torkove runde se začnejo ob primernem vremenu za kolesarjenje od Aprila naprej in sicer na parkirišču za občino v Podpeči. Start ob 17.oo uri, trajanje in relacijo še določimo glede na udeležence.

Obvezna uporaba zaščitne čelade, tako na rundah kot na kolesarskih izletih.

Informacije o LPP rundah bodo objavljene na FB - strani društva.

 

V kolikor bo več pripravljenih, ki so kondicijsko na različnih nivojih, se bomo razdelili v dve skupini, da bo kolesarjenje vsem v užitek.

Ture bodo dolge od 60 do 80 km, peljale nas bodo proti Polhovem Gradcu ali proti Horjulu, oziroma po dogovoru med člani društva.

Vabljeni, da se nam pridružite.

Po končani skupni vožnji bo možna prijava v Kolesarsko društvo LPP.

PS: Udeležba na rundah ob upoštevanju prometnih predpisov je na lastno odgovornost.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.