Dodatne informacije za potnike

Tehnični pregledi in homologacije

Tehnični pregledi in registracija vozil

Delovni čas

ponedeljek - petek

sobota, nedelja in prazniki

od 6:00 do 20:30

ob sobotah 7:00 - 13:30

nedelja in prazniki zaprto

Kontakt

Homologacija vozil

Delovni čas

ponedeljek - petek

sobota, nedelja in prazniki

od 7:00 do 17:00  (do 28.8.2020)

od 7:00 do 18:00  (od 31.8.2020)

zaprto

Kontakt

Informacije v zvezi s postopki - uvožena ali predelana vozila:

01 582 27 07 in 01 582 27 01, vprašanja po elektronski pošti: tehnicni@lpp.si

V sektorju Tehnični pregledi in homologacija vozil lahko opravite različne postopke, ki so povezani z ugotovitvijo skladnosti vozila s predpisi (homologacijo), pregledom tehnične brezhibnosti in registracijo vozila.

Kako do nas?

Lokacijo si lahko ogledate tudi v Google zemljevidih.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.