Dodatne informacije za potnike

Tehnični pregledi in homologacije

Tehnični pregledi, registracije vozil in ugotavljanje skladnosti vozil (homologacije) obratujejo nespremenjeno, skladno z običajnim delovnim časom. Naročanje ni potrebno! Vabljeni!

Za skrajšanje časa medosebnega stika pri registraciji vozil in s tem zmanjšanja možnosti prenosa okužbe z korona virusom NUDIMO MOŽNOST SKLEPANJA ZAVAROVALNIH POLIC NA DALJAVO, za zavarovalnice Triglav, Sava, Generali in Allianz. Pokličite na 01/58-22-722 ali pišite na mail: tehnicni@lpp.si

Tehnični pregledi in registracija vozil

DELOVNI ČAS:

ponedeljek - petek

 

sobota, nedelja in prazniki

od 6:00 do 20:30

ob sobotah 7:00 - 13:00

nedelja in prazniki zaprto

Kontakt

  • E-pošta: tehnicni@lpp.si 
  • Tehnični pregledi: 01/58-22-709 
  • Registracija vozil: 01/58-22-722
  • 01/58-22-707 (odzivnik z informacijami, izven delovnega časa)

Homologacija vozil

DELOVNI ČAS:

ponedeljek - petek

 

sobota, nedelja in prazniki

od 7:00 do 16:00

zaprto

Kontakt

Informacije v zvezi s postopki - uvožena ali predelana vozila:

E-pošta: tehnicni@lpp.si

01/58-22-700 in 01/58-22-701 (do 15:00 ure)

 

V sektorju Tehnični pregledi in homologacija vozil lahko opravite različne postopke, ki so povezani z ugotovitvijo skladnosti vozila s predpisi (homologacijo), pregledom tehnične brezhibnosti in registracijo vozila.

Kako do nas?

Lokacijo si lahko ogledate tudi v Google zemljevidih.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.