Dodatne informacije za potnike

Tehnični pregledi in homologacije

Tehnični pregledi in registracija vozil

DELOVNI ČAS

 
Od ponedeljka do petka od 6:00 do 20:30
Sobota od 7:00 do 13:00
Nedelja in prazniki zaprto

Kontakt

  • E-pošta: tehnicni@lpp.si 
  • Tehnični pregledi: 01/58-22-709 
  • Registracija vozil: 01/58-22-722
  • 01/58-22-707 (odzivnik z informacijami, izven delovnega časa)

 

Homologacija vozil

DELOVNI ČAS

 
Od ponedeljka do petka od 7:00 do 16:00
Sobota, nedelja in prazniki zaprto

Kontakt

Informacije v zvezi s postopki - uvožena ali predelana vozila:

E-pošta: tehnicni@lpp.si

01/58-22-700 in 01/58-22-701 (do 15:00 ure)

 

V sektorju Tehnični pregledi in homologacija vozil lahko opravite različne postopke, ki so povezani z ugotovitvijo skladnosti vozila s predpisi (homologacijo), pregledom tehnične brezhibnosti in registracijo vozila.

Kako do nas?

Lokacijo si lahko ogledate tudi v Google zemljevidih.

Slika prikazuje lokacijo na zemljavidu

Datoteke
Datoteka Obvestilo glede reševanja pritožb (pobude, mnenja, pohvale) [docx | 70,3 KB]
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu dopolnjuje in smiselno podaja zahteve, ki so opredeljene v zakonodaji o varnosti in zdravju pri delu. Poudarja preventivno delovanje in opredeljuje številne dejavnosti, ki omogočajo splošen vpogled v zdravje in varnost pri delu, saj si skozi izpolnjevanje zahtev organizacija prizadeva za učinkovito in uspešno izboljšanje varnosti in zdravja svojih zaposlenih. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.