Izberi temo, prijavi se in spregovori na Facebooku

Rezervirano za bodoče devete razrede osnovnih šol v MOL in v primestnih občinah

Spoštovani,

V okviru Evropskega tedna mobilnosti 2013, ki letošnje leto poteka pod naslovom »Vaš korak za čistejši zrak«, vas Javno podjetje Ljubljanski potniški promet v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana vabi k sodelovanju v nagradni igri "Zapeljati se z busom LPP je "cool"!".

V Ljubljani in okolici želimo mlade osnovnošolce (bodoče devete razrede) povabiti k raziskovanju tem, ki promovirajo najboljše storitve javnega potniškega prometa v prestolnici in njeni okolici ter posledično seznanjajo o storitvah potnike in potencialne potnike ter tako vzpodbujajo uporabo mestnih in integriranih linij LPP.

Razredom, ki bodo jeseni deveti razredi osnovne šole, in se bodo prijavili za sodelovanje v nagradni igri, ponujamo v izbor več tem, ki jih lahko proučijo in nato preko prijave na LPP, komunicirajo na Facebook-u.

Teme so naslednje:

  • Ali te lahko zapeljem? (Urbanomati, sheme linij, vozni redi LPP)
  • Busbonton (Varno na bus)
  • Katera linija je prava? (Sistemi za načrtovanje potovanja z LPP kot na primer Načrtovanje z Google zemljevidi)
  • Ne skrbite. Domov pridem z busom. (Sistemi za napovedovanje prihodov avtobusov)
  • Potujem v Ljubljano (Integrirane linije LPP)
  • Družba, družabnost, mobilnost (Kavalir)
  • Čist mobilen sem (LPP na mobilnih telefonih)

Da bi izbrano temo čim bolje predstavili vaši javnosti, lahko uporabite vse možnosti in priložnosti, ki vam jih nudijo elektronski mediji: izdelate lahko filmčke, risanke,  fotozgodbe, rimana besedila ali pa na »zid« prilepite obvestila, povezave, citate, mnenja in podobno. Svoj portal boste lahko ustvarili, ko vam potrdimo sodelovanje v nagradni igri.

Ob koncu igre vas seveda čakajo nagrade. Nagrajeni bodo razredi, ki so najbolj kakovostno posredovali informacije, seznanjali o storitvah v povezavi s trajnostno mobilnostjo, pozvali k uporabi javnega potniškega prometa LPP in nagovorilii večje število bralcev (oglejte si  parametre ocenjevanja komisije v dokumentu Pogoji in pravila igre - priloženo spodaj). Posamezne portale bo proučila in spremljala tričlanska komisija, ki bo na koncu tudi določila zmagovalce.

Prijava

Načelna potrditev sodelovanja: do 20.6.2013, na e-pošto: tamara.deu@lpp.si.

Prijave s prijavnico (priložena spodaj): do 4.9.2013 do 9.ure zjutraj.

Trajanje igre:  od 5.9. do 20.9.2013 (do 8.00 ure zjutraj).

Objava nagrajencev: 21.9.2013 (tekom dneva) oziroma do najkasneje 23.9.2013 na spletni strani organizatorja nagradne igre.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju LPP ali MOL, ter njihovi ožji družinski člani ter druge pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre.


Nagrade

1.nagrada – brezplačen prevoz razreda na enodnevni izlet (do 500 km)

2.nagrada – brezplačen prevoz razreda na enodnevni izlet (do 250 km)

3.nagrada – brezplačen prevoz razreda na poldnevni izlet (do 150 km)

4.–10. nagrada – brezplačen prevoz razreda v mreži linij mestnega potniškega prometa LPP

 

Želimo vam veliko idej in ustvarjalnosti.

In ne pozabite: Pomembno je sodelovati, ne zmagati!

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.