Dodatne informacije za potnike

Otroci

Dragi starši,

Pri približevanju javnega potniškega prometa otroku je vloga staršev zelo pomembna. Skozi igro lahko seznanite vašega otroka, s katerim javnim potniškim prometom v Ljubljani se bo najpogosteje srečeval in kako ga lahko uporablja. Vabimo vas,  da z otrokom skupaj prebrskate našo spletno stran www.lpp.si, s pomočjo katere boste z lahkoto načrtovali svoje in otrokovo potovanje, tudi če mestnih avtobusov ne uporabljate redno. Za vas in zanj smo pripravili pobarvanko, da bo spoznavanje z LPP še prijetnejše.

Pobarvaj in se zapelji na www.lpp.si!

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.