O družbi

Video vsebine

Soustvarjamo zgodbo krožnega gospodarstva.
Soustvarjamo zgodbo krožnega gospodarstva.
Vlakec Urban
LPP Urbana on-line
OVIRANtlon
LPP-jev prevoz na klic za invalide
Ljubljana - zmagovalka evropskega tedna mobilnosti
Dostopna Ljubljana
Aplikacija Urbana Telekoma Slovenije
LPP prevoz na klic
Irisbus Citelis CNG – Nekadilec med mestnimi avtobusi v Ljubljani
Po Ljubljani z metanbusom – Pogovor z direktorjem LPP
Sodobni metanbusi imajo vse za osebe s posebnimi potrebami
Sodobni metanbusi potrebujejo tudi polnilnico
Veselo na delo

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.