A veš tist, ko veš, da je letna Urbana...

#komot

  • Ker nudi neomejeno število potovanj v roku 12 mesecev.
  • Ker z njo potuješ za 1 EUR na dan, upokojenci pa še ceneje - za 0,60 EUR na dan.
  • Ker jo lahko podariš kot darilo, če se oglasiš na Potniškem centru LPP na  Slovenski 56, kjer zate in za obdarjenca to uredimo na komot način.
  • Ker lahko letno vozovnico Urbana kupiš na Urbana On-Line, če že imaš kartico Urbana in svoj račun za spremljanje kartic. Če ga pa še nimaš, pa si najprej priskrbiš kodo na urbanomatu (predpogoj je, da imaš kartico Urbana), nato si ustvariš račun na Urbana On-line in že lahko opraviš nakup. Vsako leto. Vse leto. Danes. Jutri. Pojutrišnjem.

Katere vrste letnih vozovnic imajo  veljavnost 12 mesecev od dneva nakupa?

  • Splošna letna za 1 EUR na dan  (oziroma 365 eur za 12 mesecev)
  • Upokojenska letna za 0,60 EUR na dan (oziroma 220 eur za 12 mesecev)
  • Letna prenosna za 420 EUR za 12 mesecev

Cenik

LPP prodajna mesta 

  • Potniški center LPP na Slovenski 56 (na Bavarskem dvoru v Ljubljani),
  • Avtobusna postaja Ljubljana, Trg OF 4, Ljubljana,
  • prodajno mesto PAV, Cankarjev trg 4, Vrhnika.

Ostala prodajna mesta

Odplačevanje na obroke  

Če se odločiš nakup letne letne vozovnice Urbana urediti na obroke, lahko to spelješ s pomočjo obročne kreditne kartice Visa ali Mastercard. Za več informacij se obrni na svojo izbrano banko. 

Nakup na Urbana On-line

 

 

 

 

 

 

 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu dopolnjuje in smiselno podaja zahteve, ki so opredeljene v zakonodaji o varnosti in zdravju pri delu. Poudarja preventivno delovanje in opredeljuje številne dejavnosti, ki omogočajo splošen vpogled v zdravje in varnost pri delu, saj si skozi izpolnjevanje zahtev organizacija prizadeva za učinkovito in uspešno izboljšanje varnosti in zdravja svojih zaposlenih. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.