Urban train

Pricelist and payment methods

The ticked is valid for one circular ride and for one day.

Rides are free of charge for children up to three years of age.

For children from the age of three and up to twelve the children’s ticket is charged.

Adults 8,00 EUR
Youth from 13 to 18 years 6,00 EUR
Children from 3 to 12 years 4,00 EUR
Families 1 (two adults, one child) 15,00 EUR
Families 2 (two adults, two children) 18,00 EUR
Families 3 (two adults, three children or more) 21,00 EUR

Groups from 15 to 28 passengers:

 
Adults 6,00 EUR
Youth 5,00 EUR
Children 3,00 EUR

All forms of payment, except payment with Moneta, enable a passenger to get off the train at any of the stops and take it again using the same ticket before the end of all circular rides for the day.

Link to the existing price list

Ticket sale points:

  • entry station at Town Hall (Stritarjeva Street) / tickets purchased from the driver
  • LPP Passenger Centre (Slovenska Street 56)
  • Tourist Information Centre – TIC (Stritar Street)
  • Slovenian Tourist Information Centre – STIC (Krek Square 10)
  • book on-line >>

Vouchers have to be submitted to the driver at the beginning of the ride.

Payment methods:

  • cash
  • payment cards 
  • Urbana card
  • Urbana tourist card
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu dopolnjuje in smiselno podaja zahteve, ki so opredeljene v zakonodaji o varnosti in zdravju pri delu. Poudarja preventivno delovanje in opredeljuje številne dejavnosti, ki omogočajo splošen vpogled v zdravje in varnost pri delu, saj si skozi izpolnjevanje zahtev organizacija prizadeva za učinkovito in uspešno izboljšanje varnosti in zdravja svojih zaposlenih. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.