Dodatne informacije za potnike

Kako do nas

Želite do kateregakoli cilja v Ljubljani in okolici? Vnesite začetek in cilj potovanja v spodnji polji s polnim imenom ulice oziroma ceste. Na zemljevidu se vam bo nato izrisala vaša pot do želene končne destinacije. Zemljevid se odpre v novem oknu.

 
 
 

Navodila za uporabo

V povezavo Načrtovanje poti z Google zemljevidi vnesemo točko A in točko B, nato nam sistem prikaže tri najboljše možnosti potovanja po voznih redih (na levi strani nam poda opis poti, točke prestopanja, čas potovanja in navede strošek poti; izbiramo lahko tudi med želenim časom prihoda in odhoda). Na desni strani pa lahko premikamo z miško točko A in B in se odločamo tudi za druge kombinacije poti.

Do načrtovanja poti lahko dostopate tudi z uporabo pametnih telefonov.

Druge pomembne povezave

Kontakti

Vozni redi

Shema linij in območij / Navodila za potovanje v več območjih

Potniški center LPP

Prodajna mesta vozovnic

Ceniki

Ljubljanski potniški promet, Celovška cesta 160, 1000 Ljubljana

Tehnični pregledi in homologacije - Najemi bus - Delavnica za tahografe in elektroniko ter drugo vzdrževanje - Mestni potniški promet Medkrajevni potniški promet Potniški center LPP

Avtobus: Najbližja postajališča so Remiza – smer Šentvid (linije 1, 1D, 25, 60), Slovenija avto – smer Litostroj (linije 3, 3B, 8, 18, 18L), Slovenija avto – smer center (linije 1, 1D, 3, 3B, 5, 8, 22, 25, 60), Šišenska – smer Večna pot (linije 5, 18, 18L, 22), Litostrojska – v obeh smereh (3, 3B, 8, 18, 18L) blizu so Tehnični pregledi in homologacije LPP.

Kolo: Najbližja postaja mestnih koles je "Kino Šiška".

Avto: Parkirišče za osebna vozila je na voljo, če se predhodno najavite, a ker smo kot izvajalci javnega potniškega prometa zagovorniki trajnostne mobilnosti, vam bomo vedno najprej priporočili potovanje z avtobusom LPP.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.