O družbi

Dresi za sezono - 2018

V našem društvu smo se odločili, da poenotimo našo kolesarsko kolekcijo in jo prilagodimo našemu glavnemu sponzorju LPP in mestu Ljubljani od koder prihaja naše društvo. Tako smo na drese umestili zmaja, ki je od baroka naprej del grba mesta Ljubljane. Ponazarja moč, pogum in veličino, kar so tudi vrednote našega društva.

Nov dizajn kolesarskega dresa za sezono - 2018.
Pri KD - LPP gremo ustvarjalno in motivirano v novo sezono 2018...

Fotografija osebe Milan Černigoj.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.