Pretežno jasno, megla
  • -9 °C
  • Pretežno jasno, megla
Reported on:
22. Januar 2017 - 20:30

090 72 20
Napoved prihodov avtobusov cena klica

Cena za klicatelje iz omrežja Telekoma Slovenije je 1,0519 EUR z DDV, ceno za klice iz ostalih omrežij določajo drugi operaterji.

090 72 20
Napoved prihodov avtobusov cena klica

Cena za klicatelje iz omrežja Telekoma Slovenije je 1,0519 EUR z DDV, ceno za klice iz ostalih omrežij določajo drugi operaterji.

Kako do nas

Želite do kateregakoli cilja v Ljubljani in okolici? Vnesite začetek in cilj potovanja v spodnji polji s polnim imenom ulice oziroma ceste. Na zemljevidu se vam bo nato izrisala vaša pot do želene končne destinacije.

Za prikaz voznega reda, kliknite na ikono avtobusa, ko odprete zemljevid. Če želite načrtovati potovanje za prihodnje termine, kliknite na to povezavo.

Kako do sedeža podjetja LPP

Ljubljanski potniški promet, Celovška cesta 160, 1000 Ljubljana

Tehnični pregledi in homologacije - Najemi bus - Delavnica za tahografe in elektroniko ter drugo vzdrževanje - Mestni potniški promet Medkrajevni potniški promet Potniški center LPP

Avtobus: Najbližja postajališča so Remiza – smer Šentvid (linije 1, 1D, 25, 60), Slovenija avto – smer Litostroj (linije 3, 3B, 8, 18, 18L), Slovenija avto – smer center (linije 1, 1D, 3, 3B, 5, 8, 22, 25, 60), Šišenska – smer Večna pot (linije 5, 18, 18L, 22), Litostrojska – v obeh smereh (3, 3B, 8, 18, 18L) blizu so Tehnični pregledi in homologacije LPP.

Kolo: Najbližja postaja mestnih koles je "Kino Šiška".

Avto: Parkirišče za osebna vozila je na voljo, če se predhodno najavite, a ker smo kot izvajalci javnega potniškega prometa zagovorniki trajnostne mobilnosti, vam bomo vedno najprej priporočili potovanje z avtobusom LPP.

Navodila za uporabo

V povezavo Načrtovanje poti z Google zemljevidi vnesemo točko A in točko B, nato nam sistem prikaže tri najboljše možnosti potovanja po voznih redih (na levi strani nam poda opis poti, točke prestopanja, čas potovanja in navede strošek poti; izbiramo lahko tudi med želenim časom prihoda in odhoda). Na desni strani pa lahko premikamo z miško točko A in B in se odločamo tudi za druge kombinacije poti.

Do načrtovanja poti lahko dostopate tudi z uporabo pametnih telefonov.