Oblačno
  • 0 °C
  • Oblačno
Reported on:
14. December 2017 - 5:00

080 18 88

Na to številko lahko posredujete svoje mnenja, vprašate za spremembe linij, obvoze in vozne rede, tehnične preglede, homologacije ali tahografe...

080 18 88

Na to številko lahko posredujete svoje mnenja, vprašate za spremembe linij, obvoze in vozne rede, tehnične preglede, homologacije ali tahografe...

Kako do nas

Želite do kateregakoli cilja v Ljubljani in okolici? Vnesite začetek in cilj potovanja v spodnji polji s polnim imenom ulice oziroma ceste. Na zemljevidu se vam bo nato izrisala vaša pot do želene končne destinacije.

Za prikaz voznega reda, kliknite na ikono avtobusa, ko odprete zemljevid. Če želite načrtovati potovanje za prihodnje termine, kliknite na to povezavo.

Kako do sedeža podjetja LPP

Ljubljanski potniški promet, Celovška cesta 160, 1000 Ljubljana

Tehnični pregledi in homologacije - Najemi bus - Delavnica za tahografe in elektroniko ter drugo vzdrževanje - Mestni potniški promet Medkrajevni potniški promet Potniški center LPP

Avtobus: Najbližja postajališča so Remiza – smer Šentvid (linije 1, 1D, 25, 60), Slovenija avto – smer Litostroj (linije 3, 3B, 8, 18, 18L), Slovenija avto – smer center (linije 1, 1D, 3, 3B, 5, 8, 22, 25, 60), Šišenska – smer Večna pot (linije 5, 18, 18L, 22), Litostrojska – v obeh smereh (3, 3B, 8, 18, 18L) blizu so Tehnični pregledi in homologacije LPP.

Kolo: Najbližja postaja mestnih koles je "Kino Šiška".

Avto: Parkirišče za osebna vozila je na voljo, če se predhodno najavite, a ker smo kot izvajalci javnega potniškega prometa zagovorniki trajnostne mobilnosti, vam bomo vedno najprej priporočili potovanje z avtobusom LPP.

Navodila za uporabo

V povezavo Načrtovanje poti z Google zemljevidi vnesemo točko A in točko B, nato nam sistem prikaže tri najboljše možnosti potovanja po voznih redih (na levi strani nam poda opis poti, točke prestopanja, čas potovanja in navede strošek poti; izbiramo lahko tudi med želenim časom prihoda in odhoda). Na desni strani pa lahko premikamo z miško točko A in B in se odločamo tudi za druge kombinacije poti.

Do načrtovanja poti lahko dostopate tudi z uporabo pametnih telefonov.

1 |
+ -
Prikaži več Prikaži manj