O družbi

Arhiv novic

17. 08. 2018
Na praznično sredo, 15. 8.2018, smo pripravili za vse naše, nekoliko bolj tekmovalno nastrojene člane, društveno tekmovanje za 3.
12. 08. 2018
V sodelovanju s prijateljskim društvom ŠD Špik Lučine smo za vas pripravili dirko vzpon na Pasjo Ravan, ki šteje za 3.
10. 08. 2018
Odlična nedelja treh dobro razpoloženih tekmovalcev KD LPP in tri nove vrhunske uvrstitve na stopničke.
17. 07. 2018
S programom Razgibajmo Ljubljano želimo celo leto spodbujati Ljubljančane k aktivnemu preživljanju prostega časa.
22. 06. 2018
KD LPP se vrača z državnega prvenstva Slovenije v Odrancih v disciplini TTT – kronometer z dvema naslovoma državnih prvakov.

Strani

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.