O družbi

Arhiv novic

01. 10. 2018
Za zaključek kolesarske sezone smo si izbrali zadnji vikend v mesecu septembru.
21. 09. 2018
Dne 15. 9. 2018, na sončno soboto, smo se tekmovalci zbrali v Vipavi, kjer se je pričel  vzpon na Nanos – 23.
16. 09. 2018
Srečno in zelo uspešno v cilju UCI Granfondo Varese 2018 na amaterskem SP za KD LPP.
11. 09. 2018
Pestro sobotno dogajanje na dveh različnih tekmah, in sicer najprej vzpon na Krvavec in v popoldanskih urah še vzpon na Ulovko.
11. 09. 2018
Zanimivo športno dogajanje v Kolesarskem društvu LPP, saj so se naši člani udeležili dveh različnih te
24. 08. 2018
S programom Razgibajmo Ljubljano, ki ga vodi KD LPP želimo preko celega leta spodbujati Ljubljančane k aktivnemu preživljanju...

Strani

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.