O družbi

Arhiv novic

22. 06. 2018
KD LPP se vrača z državnega prvenstva Slovenije v Odrancih v disciplini TTT – kronometer z dvema naslovoma državnih prvakov.
22. 06. 2018
Članica tekaške sekcije KD LPP Darija Klemen se je ta vikend podala na izredno težko in odmevno maratonsko prireditev, ki je...
15. 06. 2018
Tokratni vikend je bil v znamenju Maratona BTC City, kjer so se ponovno odlično izkazali naši kolesarji.
05. 06. 2018
Na cestni amaterski kolesarski dirki Voklo–Voglje, v tradicionalno odlični organizaciji KD Bambi, ki je štela poleg pokala...
02. 06. 2018
V Celje smo poslali štiri člansko ekipo (dva para), da zastopajo JP LPP na 34. Komunalijadi.
01. 06. 2018
Lepo, toplo, sončno nedeljo smo izkoristili z našimi izbranimi kolesarji, ki so zaposleni v JP LPP za ogled proge - vzpon na...

Strani

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.