O družbi

SP cestna dirka 2.9.2018

Srečno in zelo uspešno v cilju UCI Granfondo Varese 2018 na amaterskem SP za KD LPP.

Na cestni dirki se je pomerilo preko 2.200 tekmovalcev. Pomerili so se na dveh trasah. Krajša trasa, dolga 105 kilometrov z 1.450 višinskih metrov, je bila namenjena ženskam nad 50 let in moškim nad 60 let. Na njej se je pomerilo okoli 500 tekmovalcev. Daljša trasa, dolga 130 kilometrov z 1.950 višinskih metrov pa je bila namenjena vsem ostalim kategorijam.
Omeniti velja, da je bil absolutno najhitrejši Slovenec na krajši trasi 105 km naš član Borislav Skubic KD LPP.

Na tako zahtevnem prvenstvu z zelo močno konkurenco na izredno atraktivni in zelo selektivni cestni dirki med najboljšimi na svetu tudi člani KD LPP, ki so znova dokazali, da sodijo med najboljše.
Izredno vožnjo je uprizoril Aleš Hren, ki je za zmagovalcem v Kat. zaostal le za borih 0.57 sekunde. Pri zadnjem vzponu 3 km pred ciljem, kjer se je zgodil odločilen napad manjše skupine najboljših med katerimi je bil tudi Aleš so ga prijeli krči. Tako da je izgubil stik s prvimi, ki pa ga ni mogel nadoknaditi do cilja kljub veliki borbenosti, ki jo je uprizoril v zadnjem kilometru.

Imamo odlične uvrstitve  iz cestne dirke in sicer:
11. Aleš Hren +57
23. Janez Debeljak
42. Borislav Skubic
65. Marjan Maček​ vsi v svojih kategorijah.

Kronometer: 22 km:
9. Borislav Skubic
12. Janez Debeljak
34. Milan Černigoj

Poročilo o cestni dirki na Prijavim.Se:
Objava za kronometer na Prijavim.Se:

Pregled uradnih rezultatov - UCI World Championship

Čeprav je bila izbira selektorja M. H. napačna saj sta tako Janez Debeljak  kot Borislav Skubic bila najboljša Slovenca v svojih kategorijah pa nista bila izbrana v Slovensko reprezentanco.

Za okrepčila sva skrbela Jože Čarman​ in Milan Černigoj​.
Posebna zahvala gre našim sponzorjem, ki so nam priskočili na pomoč pri tako velikem projektu kot je odhod na Svetovno prvenstvo. Vodstvo LPP, ja z g. direktorjem na čelu, ki nas je podprlo in nam omogočilo bivanje v Vareseju in posodilo kombi. Drugo vozilo nam je brezplačno posodilo naše prijateljsko društvo - Planinsko društvo LPP. # Fitrabbit # Vo2Sport # Špica Šport - Leben Bikes.

Bravo fantje - vi ste za nas najboljši. Čestitke - KD LPP.

Datoteke
PDF icon Cestna dirka UCI-Generalno Varese 2018 [pdf | 384,4 KB]
PDF icon Mediafondo UCI generalno - 105 km [pdf | 188,1 KB]
PDF icon Cestna dirka UCI Kat. 19 - 34 [pdf | 162,9 KB]
PDF icon Cestna dirka UCI v kat. 45-49 let [pdf | 171,7 KB]
PDF icon Cestna dirka UCI Kat. 50 - 54 [pdf | 174,1 KB]
PDF icon Cestna dirka UCI Kat. 55 - 59 [pdf | 161,4 KB]
PDF icon media fondo 105 km UCI - kat. 60-64 [pdf | 150,7 KB]
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.