Iz avtobusa bomo naredili Mobilni mladinski center

Poletje je lahko še bolj zabavno

Letošnje poletje in jesen sta čas, ko se lahko mladi v Ljubljani med 18 in 29 let pridružite projektu: IZ AVTOBUSA BOMO NAREDILI MLADINSKI CENTER!

O projektu

Projekt prenove avtobusa v mladinski center bo potekal od junija do oktobra 2019. V celoti in v vseh fazah projekta se bo izvajal v sodelovanju z udeleženci.

S fazami projekta bomo avtobus zapeljali po liniji Raziskava / Načrtovanje / Oblikovanje / Izvedba / Homologacija / Registracija.

60692464 1087002054832900 5816970388406320442

Mobilni mladinski center bodo oblikovali mladi skupaj s strokovnjaki

Vabimo 20 mladih, od 18 do 29 let, ki vas mika nekaj ali vse od tega, da se udeležite projekta:

  • oblikovanje in/ali arhitektura,
  • delo z materiali, stroji in lastnimi rokami,
  • načrtovanje programa mobilnega mladinskega centra,
  • komuniciranje projekta.

Nudimo praktično učenje od ideje do izvedbe, zabavno poletje in res hud projekt za Ljubljano, v sodelovanju Mladih zmajev in LPP-ja. Predvidenih je 10 mentorskih srečanj med poletjem do jeseni. Prijave so že zaključene. 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.