Dodatne informacije za potnike

Linjije 2, 13 in 20 na OBVOZU

Od ponedeljka, 25. 3. 2019 do predvidoma zaključka gradbenih del bojo linije 2, 13 in 20 zaradi popolne prometne zapore na delu Poljanske ceste na »OBVOZU«

Obvozne trase:

 • Linija 2: Zaloška cesta, Roška cesta, Karlovška cesta in enako v obratni smeri.

 • Linija 13:

  V smeri Center Stožice P+R: Poljanska cesta, Roška ulica, Trubarjeva ulica, Rozmanova ulica, Ilirska ulica, Komenskega ulica in naprej po redni trasi.

  V smeri Sostro: Komenskega ulica, Ilirska ulica, Njegoševa cesta, Roška ulica, Poljanska cesta in naprej po redni trasi.

 • Linija 20:

  V smeri Nove Stožice P+R: Zaloška cesta, Trubarjeva cesta, Rozmanova ulica, Ilirska ulica, Komenskega ulica in naprej po redni trasi.

  V smeri Fužine: Komenskega ulica, Ilirska ulica, Njegoševa cesta, Zaloška in naprej po redni trasi.

  Avtobusi ustavljajo na vseh rednih postajališčih obvozne trase.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.