Dodatne informacije za potnike

Otroci

Spoštovani!

Zanimive in poučne vsebine Ljubljanskega potniškega prometa so namenjene otrokom osnovnih šol, njihovim učiteljem in staršem. Eno rubiko smo namenili tudi študentom in študentkam.

Poučne igre, ki so namenjene otrokom, so urejene tako, da lahko otrok na zabaven način, v interakciji s sošolci, učiteljem ali starši, v šoli ali doma prepoznava nove teme, ki so povezane z družbo in okoljem, v katerem se giblje, dobi vpogled v različna delovanja sistemov (Mestni avtobusi, Kavalirji, BicikeLJ, Urbana), vzpostavi odnos do javnih podjetij in spozna njihove naloge, razume pomen trajnostnih ukrepov in prične razvijati zavestni odnos do čistega okolja ter uporabe javnega potniškega prometa.

Vabimo vas, da poklikate igrice po različnih triadah.

Igre za študente in študentke bodo sprostile študente in študentke med učenjem...

 

Postavitev podstrani z igrami smo oblikovali v okviru trajnih ukrepov Evropskega tedna mobilnosti 2015.

Za preverjanje ustreznosti igric za osnovne šole se zahvaljujemo Osnovni šoli Rihard Jakopič, gospodu Mihi Juvanu in Osnovni šoli Hinko Smrekar, gospodu Alešu Mikliču.

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.