Dodatne informacije za potnike

Kdo bo prvi z avtobusom LPP v mestu

Navodila za igranje

Natisnite rumena pasova (Dunajska in Celovška cesta) in ju zlepite. Dobili ste dva vzporedna pasova, po katerih lahko tekmujeta dva igralca, vsak s svojim žetončkom.

Pred pričetkom igre preberite enkrat besedilo, ki je na voljo, da boste med igro znali odgovoriti na vprašanja ali rešiti naloge, ki so na igralnih karticah.

Doma ali v šoli poiščite igralno kocko, vzemite svoj žetonček in ga postavite na ustrezni rumeni pas, po katerem boste potovali do cilja.

Potovati z avtobusom lahko začnete, ko prvič vržete šest pik. Hkrati lahko igra več igralcev na več rumenih pasovih. Štopajte, da bo bolj zanimivo. Kdo bo prvi v mestu?

Navodila za tisk

Izbirajte med bavrno ali črno-belo igrico:

Kartice z nalogami lahko tudi sami dodajate.

Ne pozabite: Črno-bela igrica  je ekološko bolj sprejemljiva, saj tiskalnik porabi manj barve.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.