Dodatne informacije za potnike

Cenik in način plačila

Vozovnica velja za en krog in za en dan.

Za otroke do dopolnjenega tretjega leta starosti je prevoz brezplačen. Za otroke od tretjega do dopolnjenega dvanajstega leta starosti se zaračuna otroška vozovnica.

Odrasli 10,00 EUR
Mladostniki (od 13 do 18 let) in študentje 8,00 EUR
Otroci od 3 do 12 let 6,00 EUR
Osebe z oviranostmi 8,00 EUR
   
Skupine od 15 do 28 potnikov:  
Odrasli 8,00 EUR
Mladostniki (od 13 do 18 let) in študentje 6,00 EUR
Otroci 4,00 EUR
Osebe z oviranostmi 6,00 EUR

Cenik vozovnic za krožno vožnjo po Ljubljani >>Potnik iz vlakca izstopi na katerem koli postajališču ter na vlakec ponovno vstopi z isto vozovnico pred potekom vseh dnevnih krožnih voženj.

Prodajna mesta vozovnic:

  • Začetna postaja Mestna hiša (Stritarjeva ulica) / nakup vozovnice pri vozniku
  • LPP Potniški center (Slovenska cesta 56)
  • Turistično informacijski center – TIC (Stritarjeva ulica)
  • nakup preko spleta  >>

Voucher morate predložiti vozniku ob začetku vožnje.

Načini plačila:

  • gotovina
  • plačilne kartice
  • kartica Urbana
  • Turistična kartica Urbana

Najem električnega vlakca Urban:

Za najem električnega vlakca Urban za zaprte skupine nam pišite na elektronski naslov vlakec.urban@lpp.si ali nas pokličite na telefonsko številko 01 58 22 400 vsak delovni dan med 8. in 14. uro.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.