Dodatne informacije za potnike

Cenik in način plačila

Vozovnica velja za en krog in za en dan.

Za otroke do dopolnjenega tretjega leta starosti je prevoz brezplačen. Za otroke od tretjega do dopolnjenega dvanajstega leta starosti se zaračuna otroška vozovnica.

Odrasli 8,00 EUR
Mladostniki od 13 do 18 let 6,00 EUR
Otroci od 3 do 12 let 4,00 EUR
Osebe z oviranostmi 6,00 EUR
   
Skupine od 15 do 28 potnikov:  
Odrasli 6,00 EUR
Mladostniki 5,00 EUR
Otroci 3,00 EUR
Osebe z oviranostmi 5,00 EUR

Cenik vozovnic za krožno vožnjo po Ljubljani >>Potnik iz vlakca izstopi na katerem koli postajališču ter na vlakec ponovno vstopi z isto vozovnico pred potekom vseh dnevnih krožnih voženj.

Prodajna mesta vozovnic:

  • Začetna postaja Mestna hiša (Stritarjeva ulica) / nakup vozovnice pri vozniku
  • LPP Potniški center (Slovenska cesta 56)
  • Turistično informacijski center – TIC (Stritarjeva ulica)
  • nakup preko spleta  >>

Voucher morate predložiti vozniku ob začetku vožnje.

Načini plačila:

  • gotovina
  • plačilne kartice
  • kartica Urbana
  • Turistična kartica Urbana
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu dopolnjuje in smiselno podaja zahteve, ki so opredeljene v zakonodaji o varnosti in zdravju pri delu. Poudarja preventivno delovanje in opredeljuje številne dejavnosti, ki omogočajo splošen vpogled v zdravje in varnost pri delu, saj si skozi izpolnjevanje zahtev organizacija prizadeva za učinkovito in uspešno izboljšanje varnosti in zdravja svojih zaposlenih. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.