Dodatne informacije za potnike

Mnenja potnikov

Vsako vaše mnenje ali pobuda sta pomembna za naše podjetje, ker lahko na ta način storitve izboljšujemo.

Vaše cenjeno mnenje ali pobudo nam lahko posredujete na več načinov:

  • prosimo, izpolnite anketni vprašalnik zadovoljstva uporabnikov LPP ali

  • pokličite na brezplačno telefonsko številko 01 582 2 582 in podajte svoje mnenje

  • pošiljite nam elektronsko sporočilo na mail@lpp.si.

  • preko Knjige pohval in pritožb, ki je na voljo v Potniškem centru LPP na Slovenski cesti 56, na Bavarskem dvoru

Pomembno je, da pri posredovanju vašega mnenja vključite informacijo:

  • uro dogodka
  • datum in kraj dogodka
  • številko linije
  • registrsko številko avtobusa
  • in ali želite tudi povratni odgovor
  • naslov vaše elektronske pošte

Vsak dogodek brez izjem s pomočjo navedenih podatkov ustrezno preverimo in po potrebi ukrepamo.

Mnenje ali pobuda o voznih redih, obvozih, spremembah linij in novostih v podjetju

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu dopolnjuje in smiselno podaja zahteve, ki so opredeljene v zakonodaji o varnosti in zdravju pri delu. Poudarja preventivno delovanje in opredeljuje številne dejavnosti, ki omogočajo splošen vpogled v zdravje in varnost pri delu, saj si skozi izpolnjevanje zahtev organizacija prizadeva za učinkovito in uspešno izboljšanje varnosti in zdravja svojih zaposlenih. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.