Dodatne informacije za potnike

Urbana online

Na uporabniških straneh kartice Urbana lahko imetniki kartic Urbana spremljate stanje kupljenih produktov in spletne denarnice.

Pred prvo uporabo spletne aplikacije morate imetniki fizičnih kartic Urbana na urbanomatu ali prodajnem mestu pridobiti aktivacijsko kodo. Postopek pridobivanja aktivacijske kode na urbanomatu je sledeč:

  • svojo kartico Urbana približajte čitalcu kartic,
  • na zaslonu pritisnite tipko »Izpis aktivacijske kode za splet«,
  • vzemite in shranite listek, ki vam ga je natisnil urbanomat in na katerem je izpisana aktivacijska koda.

Z aktivacijsko kodo, ki ste jo prejeli na urbanomatu ali prodajnem mestu, lahko sedaj v spletno aplikacijo dodate novo kartico.

Po prijavi v sistem vam aplikacija omogoča prikaz podrobnih informacij, ki so zapisane na vaši kartici Urbana, in spremljanje zgodovine porabe.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.