Urbano že imam

Kaj moraš storiti?

Dijaki in študenti

Ljubljanski dijaki in študenti, ki za prevoz do izvajalca vzgojno-izobraževalnega programa uporabljate samo mestni potniški promet

  • Natisni Vlogo za izdajo subvencionirane mesečne vozovnice (pdf, doc) in jo potrdi pri izvajalcu vzgojno-izobraževalnega programa.
  • Izpolnjeno, žigosano in podpisano Vlogo za izdajo subvencionirane mesečne vozovnice“ pošlji na sedež podjetja Ljubljanski potniški promet d.o.o., Celovška 160, v Ljubljani, s pripisom: „Za podaljšanje terminske Urbane“.
  • Najkasneje po treh delovnih dneh prislonite na Urbanomatu svojo kartico Urbana in izberite IZPIS STANJA, ter v skladu z navodili podaljšajte Urbano za novo šolsko leto. Nato lahko izvedete nakup mesečne vozovnice.

Dijaki in študenti, ki niso iz Ljubljane

  • Natisni Vlogo za izdajo subvencionirane mesečne vozovnice (pdf, doc) in jo potrdi pri izvajalcu vzgojno-izobraževalnega programa.
  • Z izpolnjeno, žigosano in podpisano Vlogo za izdajo subvencionirane mesečne vozovnice si najprej uredi vozovnico za medkrajevni promet.
  • S fotokopijo Vloge za izdaja subvencionirane mesečne vozovnice in potrdilom o izdani vozovnici za medkrajevni potniški promet se oglasi na enem izmed prodajnih mest, kjer si lahko urediš mesečno šolsko Urbano. V primeru, da ti uporaba medkrajevnega prometa ne omogoča dostopa do izvajalca vzgojno-izobraževalnega programa, ti bo LPP vozovnico za mestni potniški promet izdal brezplačno, plačal boš le za elektronski medij, na katerem je vozovnica (2 €).

Izreni dijaki in študenti, ki niso upravičeni do subvencije

Postopek pridobivanja vozovnice je enak zgornjim, le da morate pridobiti še potrdilo o ne zaposlenosti (na primer „Potrdilo o obveznem zdravstvenem zavarovanju“, ki ga dobiš na Zavodu za zdravstveno zavarovanje, Miklošičeva 24, soba 37).

Osnovnošolci

Svojo šolsko Urbano lahko podaljšate na urbanomatih ali ostalih prodajnih mestih LPP. Izpolnjevanje Vlogo za izdajo subvencionirane mesečne vozovnice (pdf, doc) osnovnošolcem ni potrebno.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.