Dodatne informacije za potnike

Linija 3G na obvozu

Zaradi popolne prometne zapore na delu državne ceste  Škofljica – Šmarje Sap, od ponedeljka, 5. 7. 2021 do predvidoma 30. 9. 2021 ima linija 3G »OBVOZ«

Obvozna trasa:

Dolenjska cesta, Šmarska cesta, Tlake, Šmarje – Sap, Ljubljanska cesta in enako v obratni smeri.

V času obvoza linija 3G izpusti postajališča, katera se ne nadomestijo:

  • V smeri Grosuplje: Škofljica, Škofljica-Javornik, Reber pri Škofljici, Špilar pri Šmarju in Mali Vrh
  • V smeri Ljubljana: Mali Vrh pri Šmarju, Špilar, Reber pri Škofljici in Škofljica-Javornik

Najbližje postajališče iz smeri Ljubljana je postajališče Škofljica žaga iz smeri Grosuplje pa postajališče Razdrto pri Šmarju-Sap, ki je prestavljeno prib. 100 m pred zaporo.

 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.