Dodatne informacije za potnike

Linije 13, 24 in 26 imajo obvoz

Zaradi popolne prometne zapore na delu Sostrske ceste in Ceste II.  grupe odredov imajo linije 13, 24 in 26 od sobote, 12. 11. 2022 do predvidoma torka, 15. 11. 2022 obvoz.

Obvozne trase:

Linija 13: Litijska cesta, Cesta 13. Julija, Cesta II. grupe odredov, obračališče OŠ Sostro in enako v obratni smeri.

Linija 24: Cesta II. grupe odredov, OŠ Sostro, Cesta II. grupe odredov, Cesta 13. Julija, Litijska cesta (redna trasa) in enako v obratni smeri.

Linija 26: 

Iz smeri Tuji grm: Litijska cesta, Cesta 13. Julija, obračališče OŠ Sostro in enako v obratni smeri.

Iz smeri Mali Lipoglav: Linija obratuje skrajšano do obračališča Sostro.

 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.