Dodatne informacije za potnike

Linije 3G, 7, 7L, 12, 12D, 13, 20 in 20Z imajo obvoz

Zaradi spremenjenega prometnega režima na delu Linhartove ceste med Vojkovo cesto in Dunajsko cesto imajo linije 3G, 7, 7L, 12, 12D, 13, 20 in 20Z od torka, 2. 4. 2024, od 9. ure do zaključka gradbenih del »OBVOZ«.

Obvozna trasa v smer center:

  • linije 3G, 11B, 12, in 12D: Dunajska cesta, Linhartova cesta, Železna cesta (končno postajališče Bežigrad), Vilharjeva cesta, Dunajska cesta in naprej po svojih rednih trasah.
  • liniji 7 in 7L (v smeri Pržan): Linhartova cesta, Železna cesta, Vilharjeva cesta, Dunajska cesta in naprej po redni trasi. V smeri Nove Jarše oz. Letališka vozi po svoji redni trasi.
  • linije 13, 20 in 20Z (v smeri center): Vojkova cesta, Železna cesta, Vilharjeva cesta, Dunajska cesta in naprej po rednih trasah.

Liniji 7 in 7L iz smeri center vozita po svojih rednih trasah.

 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.