Dodatne informacije za potnike

Linije 6, 8, 11, 21 in 64 na obvozu

Linije 6, 8, 11, 21 in 64 so zaradi gradbenih del na delu Dunajske ceste do predvidoma 30. 9. 2020 na OBVOZU.

Obvozne trasa:

  • Linija 6: Dunajska cesta, Cesta Janeza Porente, Ljubljanska severna obvoznica, krožišče Tomačevo, Štajerska cesta, Šlandrova cesta, Cesta 24. junija, Dunajska cesta, obračališče Črnuče in enako v obratni smeri.
  • Linija 8: Dunajska cesta, Cesta Janeza Porente, Ljubljanska severna obvoznica, krožišče Tomačevo, Štajerska cesta, Brnčičeva ulica, obračališče Brnčičeva in enako v obratni smeri.
  • Linija 11: Dunajska cesta, Ulica 7. septembra, Slovenčeva ulica, Ulica Ježica (postajališče Kališnikov trg), Čerinova ulica, Ulica 7. septembra, Dunajska cesta in naprej po redni trasi.
  • Linija 21: Dunajska cesta, Gameljska cesta in enako v obratni smeri.
  • Linija 64 (AP Ljubljana – Brnik): Dunajska cesta, Cesta Janeza Porente, krožišče »Tomačevo«, Štajerska cesta, Šlandrova cesta, Cesta 24. junija, Dunajska cesta in enako v obrani smeri.

Avtobusi MPP bodo ustavljali na vseh obstoječih postajališčih, ki so na obvozni trasi.


 

 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.