Dodatne informacije za potnike

Liniji 12 in 25 na obvozu

Zaradi popolne prometne zapore na delu Zadobrovške ceste od četrtka, 9. 7. 2020 do predvidoma petka, 30. 10. 2020 imata liniji 12 in 25 obvoz.

Obvozne trase:

Linija 12 iz smeri Bežigrada vozi skrajšano do obračališča "Zadobrova". Ne vozi v Vevče.

Linija 25 v smeri Zadobrova vozi spremenjeno in sicer nadaljuje pot po Zaloški cesti do obračališča Vevče in enako v obratni smeri (ne vozi v Zadobrovo).

Začasno so ukinjena postajališča: Polje, Polje - Kolodvor in Novo Polje v obe smeri.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.