Dodatne informacije za potnike

Liniji 1B in 8 ne vozita do obračališča Gameljne

Zaradi popolne prometne zapore na delu Tacenske ceste od torka, 2. 4. 2024 do predvidoma nedelje, 28. 4. 2024, liniji 8 in 1B ne vozita do obračališča Gameljne.

V času izvedbe gradbenih del bosta liniji 8 in 1B vozili skrajšano in sicer:

  • redna trasa Tacenska cesta, Brodska cesta (končno postajališče - izravnava voznega časa), Martinova pot, Na gmajni, Tacenska cesta (redna trasa v smeri Center oz. Brnčičeva).

Zaradi spremembe trase linij 8 in 1B, ki zaradi popolne prometne zapore na delu Ceste vstaje ne vozita do obračališča Gameljne, je začasno uvedena linija 21Z, ki vozi na relaciji:

  • Gameljne, Šmartno, Trata in enako v obratni smeri.

 

 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.