Dodatne informacije za potnike

Obvoz linij 2, 12, 12D, 27 in 27K

V času izvajanja del na podvozu pod železniško progo na Šmartinski cesti v smeri proti Masarykovi cesti, v soboto 11. 1. 2020 in nedeljo 12. 1. 2020, bo promet preusmerjen preko Vilharjeve ceste na Dunajsko cesto.

Iz smeri Masarykove ceste na Šmartinsko cesto bo promet potekal po preostalem voznem pasu.

V času polovične zapore bodo linije LPP 2, 12, 12D, 27 in 27K v smeri Center preusmerjene na obvozno traso in sicer:

  • Linije 2, 27 in 27K: Šmartinska cesta, Vilharjeva cesta, Slovenska cesta in naprej po redni trasi;
  • Liniji 12 in 12D: Šmartinska cesta, Vilharjeva cesta, Železna cesta;
  • dodatno (začasno) postajališče je na Vilharjevi cesti.

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.