Dodatne informacije za potnike

Obvoz linij 2, 7 in 7L

V soboto, 20. 7. in nedeljo, 21. 7. 2019 imajo linije 2, 7 in 7L zaradi gradbenih del na delu Bratislavske ceste »OBVOZ«.

  • Liniji 2 in 7:

  • Šmartinska cesta, Servisna cesta, Clevelandska ulica, Šmartinska cesta in naprej po redni trasi. Končno postajališče oz. postajališče za izravnavo voznih časov bo na postajališču Nove Jarše (Šmartinska cesta).
  • Linija 7L:

    V smeri Letališka: Šmartinska cesta, vzporedna cesta ob Bratislavski cesti, Bratislavska cesta, Letališka cesta.

    V smeri Pržan: Letališka cesta, Bratislavska, Argentinska ulica, Ameriška ulica, Šmartinska cesta in naprej po redni trasi.

    V času obvoza linija 7L ne ustavlja na postajališču »Nove Jarše« in na postajališču »Žito« v smeri Pržan.

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.