Dodatne informacije za potnike

Spremenjen potek linij na območju Grosuplja

Spoštovani potniki.

Obveščamo vas, da se bo od petka, 31. 7. 2020 do sobote, 1. 8. 2020, zaradi gradbenih del izvajala popolna zapora Taborske ceste od krožišča pri občini Grosuplje, do odcepa ceste za Turjak. Glavna avtobusna postaja Grosuplje in postajališče Mrzle Njive, bosta izpuščeni. Potniki lahko uporabijo postajališči Adamičev Spomenik ali Pod Gozdom. V času zapore bodo avtobusi linij 3G, 68, 71, 72, 73 in 78 obratovali po nekoliko spremenjeni trasi.

Spremenjen potek linije 3G: za postajališčem Krpan po Partizanski cesti, do Adamičeve ceste in po redni trasi v Ljubljano.

Hvala za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.