Dodatne informacije za potnike

Zapora ceste v Grosuplju

Spoštovani potniki.

Zaradi gradbenih del bo popolna zapora od trgovine Hofer do krožišča pri občini Grosuplje. Zapora ceste bo predvidoma od 25. 5. do predvidoma 28. 5. 2023.

Linija 3G: bo obratovala po industrijski cesti nato nadaljuje  po Taborski –Župančičevi – cesti na Krko -  na Adamičevo cesto in redno traso ter enako v obratni smeri. Izravnava voznega časa na začasnem postajališču pri podhodu železniške proge v smeri Ljubljana. Začasno postajališče pri Brezju pred krožiščem.

Liniji 68 in 69: bosta obratovali po industrijski cesti mimo začasnega postajališča pri podhodu z železniško progo  nato po Taborski –Župančičevi – cesti na Krko -  na Adamičevo cesto in redno traso ter enako v obratni smeri.  Začasno postajališče pri Brezju pred krožiščem.

Linija 72: bo obratovala od Grosuplja AP nato po Taborski –Župančičevi – cesti na Krko -  na Adamičevo cesto in redno traso ter enako v obratni smeri.

Linija 78: bo obratovala po industrijski cesti mimo začasnega postajališča pri podhodu z železniško progo in na redno traso ter enako v obratni smeri.  Začasno postajališče pri Brezju pred krožiščem.

 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.