O družbi

Vzpon na Roglo in Javorč 19.8.2018

Zanimivo športno dogajanje v Kolesarskem društvu LPP, saj so se naši člani udeležili dveh različnih tekem in na obeh prizoriščih pobrali tri 2. mesta. Očitno je bila sobota rezervirana za stopničke tik pod vrhom.

Glavnina tekmovalcev se je udeležila »skoka« na Roglo, ki velja pri nas za bolj zahteven vzpon, saj meri v dolžino 13,6 km in z 1100 v. m. S talnim spreminjanjem naklona postane zelo zahteven, predvsem za tiste, ki se nanj podajo prvič in ga še niso uspeli spoznati.

Janez Debeljak in Borislav Skubic sta bila 2. v svojih kategorijah, Milivoj Papič je pristal na nehvaležnem 4. mestu, ostali naši pa so se v svojih kategorijah uvrstili nekoliko nižje. Ne glede na to so vsi naši tekmovalci vzpon na Roglo odlično odpeljali.

Ostali del ekipe: Darko Šalamun, Marjan Maček in Milan Černigoj. Po prihodu v cilj so nas domačini presenetili z odličnimi borovničkami, ki so nekoliko ohladile naše razgrete glave, da smo lažje analizirali tekmo. Vsak po svoje je  podajal svoje vtise, ki so kar vreli iz naših ust. Čeprav nismo posegli po samem vrhu, so naši fantje ostali dobre volje. Skupaj smo se poveselili dveh 2. mest, pa tudi ostalih,  ki so bila ravno tako težko prigarana. 

Miha Alič pa je odpeljal vzpon na Javorč, ki je štel za Pokal Polanskih Puklov, in se uvrstil na drugo mesto v svoji kat.

Odlični ste!  HVALA vsem za borbenost in odlične rezultate.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.