Aktualno

Prenos sredstev v novo aplikacijo Urbana

Uporabnike, ki želijo prenesti sredstva v aplikaciji iz obstoječega Urbana računa na nov Urbana račun, obveščamo, da je prenos sredstev iz starega Urbana računa na nov Urbana račun avtomatsko ponujen v primeru, če se uporabnik v nov račun prijavi z enakim elektronskim naslovom kot se je prijavil v star račun. Če uporabnik za nov račun uporablja različen elektronski naslov kot za star račun, mora za prenos sredstev poslati ID ter varnostno kodo stare mobilne Urbane in ID nove mobilne Urbane na elektronski naslov urbana@lpp.si.

Hkrati opozarjamo, da IJPP vozovnic (dijaških, študentskih, splošnih medkrajevnih in upokojenskih) ni možno prenesti v aplikacijo.

Ker se pojavlja večje število zahtev za prenos sredstev, vas vljudno prosimo za razumevanje, če boste na prenos čakali nekoliko dlje. Trudimo se, da bodo vsa sredstva prenesena v najkrajšem možnem času.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.