Aktualno

Uskladitev LPP vozovnic z IJPP cenikom

Spoštovani potniki,

obveščamo vas, da bo zaradi uskladitve cen mesečnih in letnih LPP vozovnic za območje 2 in 3 z IJPP cenikom prodaja omenjenih vozovnic za mesec julij izjemoma omogočena od 1. 7. 2024 dalje (predprodaja vozovnic od 21. 6. 2024 do 30. 6. 2024  torej ne bo omogočena).
Uskladitve cen so vidne v novem Ceniku vozovnic v mestnem in integriranem potniškem prometu, ki velja od 1. 7. 2024 dalje.

Dodatno vas obveščamo, da zaradi uskladitve vrste vozovnic z 21. 6. 2024 ukinjamo prodajo:
mesečnih splošnih medkrajevnih vozovnic,
- osnovnošolskih medkrajevnih vozovnic.Prodajo količinskih vozovnic za medkrajevni promet ukinjamo s 1. 7. 2024.

Po uveljavitvi sprememb bodo trenutne LPP vozovnice nadomeščene na naslednji način:
količinske vozovnice z obstoječimi tridnevnimi in tedenskimi IJPP vozovnicami,
mesečne splošne medkrajevne vozovnice z obstoječimi IJPP splošnimi mesečnimi imenskimi in IJPP letnimi vozovnicami,
osnovnošolske medkrajevne vozovnice z obstoječimi otroškimi IJPP vozovnicami.

Prodaja IJPP splošnih mesečnih imenskih, IJPP letnih in osnovnošolskih medkrajevnih vozovnic bo v predprodaji za mesec julij na voljo od 21. 6. 2024 dalje.

Datoteke
PDF icon cenik_vozovnic_v_mestnem_in_integriranem_potniskem_prometu_velja_od_1._7._2024.pdf [pdf | 527,1 KB]
PDF icon cenik_splosnih_priloznostnih_in_kolicinskih_vozovnic_v_medkrajevnem_prometu_velja_od_1._6._2023_podpisan.pdf [pdf | 507,4 KB]
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.