Dodatne informacije za potnike.

 
Mobilni mladinski center
 
Sheme linij
Tu si lahko ogledate sheme linij in območij.
 
 
Prodajna mesta
Preverite prodajna mesta vozovnic za LPP.
 
 
Seniorji
 
 
Otroci
Zanimive in poučne vsebine Ljubljanskega potniškega prometa so namenjene otrokom osnovnih šol, njihovim učiteljem in staršem.
 
 
Splošni prevozni in spletni prodajni pogoji
 
 
Pravice potnikov v avtobusnem prevozu
 
 
Busbonton
Busbonton nam omogoči, da potovanje z avtobusom postane prijetna izkušnja za vse nas.
 
 
P + R
Parkiraj in se pelji z avtobusom.
 
 
S kolesom in skirojem na bus
Navodila za ravnanje z zložljivimi kolesi na LPP avtobusih.
 
 
Pogosta vprašanja
Za vas smo zbrali odgovore na najpogosteje zastavljena vprašanja.
 
 

Nakup GSM vrednostnice

Na urbanomatih lahko kupite GSM vrednostnice mobilnih operaterjev A1, Bob, Izimobil, Telekom in Telemach Mobil.
 
 

Obdelava osebnih podatkov

Obvestilo glede obdelave osebnih podatkov pri izdaji terminske kartice Urbana.
 
 

Osebe z oviranostmi

Prevoz na klic in identifikacijske kartice LPP.
 
 

Ustvarjalni busi

 
 

Letna Urbana? Komot.

 
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.